Kiekvienais metais, pavasario pabaigoje, švenčiama žemėtvarkos ir hidrotechnikos inžinierių profesinė šventė.

2023 m. organizuojama jau 22-oji tradicinė šventė stovyklavietėje “Dvarviečiai” Raseinių raj., Pagojukų sen., Dvarviečių viensėdis Nr.1

Stovyklavietė yra vaizdingame Dubysos upės slėnyje, pritaikyta apsistoti dideliam žmonių skaičiui: įmonių, organizacijų ar bendruomenių suvažiavimams. Prie pat upės stovinti didelė lauko pavėsinė talpina 300 žmonių. Trumpas atvykimo aprašymas: nuo Kauno važiuokite autostrada, nusukite į Raseinius ties Karpyne. Pasiekus Raseinius iš jų reikia važiuoti vadovaujantis ženklais link Baisogalos. Privažiavus žiedą, važiuoti link Baisogalos. Pravažiavus Dubysos upę, sukti pirmame posūkyje į dešinę, ties ženklu – Pagojukų seniūnija ir tuomet važiuoti tiesiai 4 km kol privažiuosite šventės vietą.

Nuoširdžiai kviečiame š. m. gegužės 27 d. 10 val. visus šalies hidrotechnikos, melioracijos bei žemėtvarkos specialistus ir jų artimuosius aktyviai dalyvauti profesinės šventės renginiuose.

Maloniai prašome šią informaciją perduoti skyriaus (grupės) nariams, kolegoms pakviečiant dalyvauti profesinėje šventėje.

Profesinės šventės renginiai – įvairūs konkursai, atrakcionai, varžytuvės – kartu su muzika ir dainomis skirti tam, kad šeštadienio popietė bendraminčių rate būtų nuotaikinga ir įsimintina.

Apie savo dalyvavimą prašome informuoti Loretą Grigaitienę, el. paštu loreta.grigaitiene@vdu.lt.

Prašome iš anksto informuoti, kuriose iš numatomų sporto rungčių (virvės traukimas (5 x 5), tinklinis (4 x 4), šaudymas (individualios), futbolas (6 x 6) ir krepšinio baudų ir tritaškių konkursas planuojate dalyvauti.

Taigi, nors ir trumpam, atidėkime nesibaigiančius darbus ir visi gegužės 27 d. atvykime į šventę.

Pagarbiai,

LŽHIS Taryba